Slagerij Saint-Job, de smaak van perfectie.

Gelegen in het hart van het Saint-Job plein in Uccle, is Boucherie Saint-Job uw onmisbare adres voor kwaliteitsvlees, zorgvuldig geselecteerd en bereid door gepassioneerde ambachtslieden. Sinds 1991 zetten wij ons in om het beste van de Belgische slagerstraditie te bieden, met de nadruk op lokale producten. Een team van gepassioneerden wacht elke dag op u, klaar om u te begeleiden bij de keuze van uw volgende maaltijd.”

 

Missie van de slager

Sinds de oprichting in 1991 zet Boucherie Saint-Job zich in om zijn klanten vlees en producten van hoge kwaliteit te bieden, afkomstig van zorgvuldig geselecteerde lokale producenten. Onze missie is de authenticiteit van het slagersvak te behouden, door traditioneel vakmanschap te combineren met respect voor dierenwelzijn. Elke dag zetten we onze passie en expertise in voor onze klanten om hen verse, smakelijke en kwalitatieve producten aan te bieden, terwijl we de lokale economie en korte ketens ondersteunen.”

Mink van de slager

Bij Boucherie Saint-Job geloven we in gezonde, verantwoorde voeding die geworteld is in onze regio. We streven ernaar een referentie te worden op het gebied van kwaliteit en ethiek in de vleessector, met altijd de nadruk op nabijheid en transparantie. Onze visie is om de liefde voor ons vak door te geven aan toekomstige generaties, terwijl we een duurzame vertrouwensband opbouwen met onze klanten en lokale partners, voor een toekomst waarin traditie en duurzaamheid hand in hand gaan.”

Onze gerechten en herfstproducten

Onze bereide maaltijden

  1. Velouté de potimarron et châtaignes rôties
  2. Rôti de veau aux champignons des bois
  3. Risotto crémeux aux cèpes et parmesan
  4. Filet de canard aux figues et miel

Ons vlees

  1. Gibier (chevreuil, sanglier, biche, lièvre)
  2. Canard (magret, confit)
  3. Agneau (épaule, gigot)
  4. Caille
  5. Pintade
  6. Lapin
  7. Porc (carré, rôti

Onze kazen

  1. Mont d’Or (fromage crémeux de Franche-Comté, disponible dès septembre)
  2. Reblochon (idéal pour les plats comme la tartiflette)
  3. Tomme de Savoie
  4. Bleu d’Auvergne (fromage persillé, fort et crémeux)
  5. Saint-Nectaire
  6. Comté (s’affine davantage à cette période)
  7. Cantal (jeune ou vieux, aux saveurs de fruits sec

Ons vinden

40 plaats Sint-Job 1180 Ukkel

Telefoon

+32 2 374-08-86

FullQuadri.com 2024